AFFINAGE VERZORGINGEN

Affinage COLOUR CARE

AFFINAGE Colour Care producten bevatten meer dan 90% natuurlijk ingrediënten. Zoals alle producten van Affinage zijn ze 100 % Vrij van sulfaten, parabenen, siliconen, wassen, minerale oliën en natriumchloride.

De conditionerende crème met Shea Butter & Argan Olie voegt bescherming, souplesse en een ongelooflijke glans voor mooi en gezonder haar

SHAMPOO 300ml & 1L

De perfecte manier om te reinigen, hydrateren en beschermen van gekleurd haar. Deze zachte-sulfaat vrij, dagelijkse shampoo voegt sterkte, elasticiteit en een ongelooflijke glans toe, terwijl de kleuring een langere houdbaarheid heeft. Bevat natuurlijke UV-filters.

CONDITIONER 300ml & 1L

Helpt bij het ontwarren, herstellen & verjongen van gekleurde haren zonder het haar te verzwaren. Deze dagelijkse hydraterende conditioner werkt op het versterken van haar, het toevoegen van de elasticiteit en het intensiveren van glans voor de meest levendige kleuren. Geavanceerde Colour Lock Technology & UV-filters zijn actief en helpen bij de bescherming tegen vervaging. Maakt het haar bijgevolg zijdezacht en toch handelbaar.

Cool BLONDE

Shampoo
Herstel de helderheid van blond, grijs of wit haar met deze sulfaatvrij shampoo. Verwijdert onzuiverheden, terwijl violet kleurpigmenten ongewenste gele tinten neutraliseert.

Conditioner
Herstel de helderheid van blond, grijs of wit haar met deze voedende conditioner. Verrijkt met violet kleur pigmenten en speciale kationische ingrediënten, waardoor het glad, soepel en fris glanzend blijft.

Illuminator
Verban kopergeel en vernieuw heldere blonde tinten met deze diepe conditioning semi-permanente toner. Neutraliserende kleurpigmenten herstellen helderheid van de natuurlijke en ontkleurde blonde, grijze of witte haren, terwijl de voedende, lage pH formule met DATEM een langdurig resultaat levert. Ideaal voor na baleages & meches te gebruiken.

CARE&STYLE

Professional Results Made Affordable.
Deze essentiële haarverzorgingsproducten bieden alles voor de stylist en de klant om mooie gezonde haren te bekomen. Deze reeks is vrij van parabenen, silicones en sulfaten. Alle shampoos en conditioners zijn kleurbeschermend en bevatten UV filters. De PH is afgesteld op de natuurlijke waardes van de huid en het haar.

VOEDEN REINIGEN VERSTERKEN

RE-Energise Shampoo/Conditioner (1L / 300 ml)
Adem leven terug in fragiel beschadigd haar. Reinigt actief, voedt en versterkt gekleurd, ontkleurd of gepermanent haar. Infusie met proteïnes en vitamines B5 (panthenol). Perfect voor fijn, dun haar en maximale sterkte en volume.

Moisture Boost Shampoo/Conditioner (1L / 300 ml)
Perfect voor droog en dof haar. Reinigt zacht en hydrateert gewichtloos het haar met vitamines en B5 (panthenol). Is uitstekend geschikt voor chemisch behandeld haar en haar beschadigd door de hitte van haardrogers, stijltangen,

Deep Cleansing shampoo (1L / 300 ml)
Lichtgewicht, zuiverende detox shampoo ontworpen om silicones, chemische residues en product build-up te verwijderen. Tevens ideaal voor onzuiverheden zoals zwembad chloor te verwijderen.
Revitaliseert direct dof en futloos haar waardoor het haar een gezuiverd, verfrist en gezonde look krijgt. Menthol stimuleert de hoofdhuid terwijl de nodige vitamines en proteïnes hydrateren, versterken en de glans herstellen.

2 PHASE Leave-in conditioner
Instant haar Revitaliser. Deze leave-in conditioner ontwart en verzacht het haar onmiddellijk en verwijdert statisch invloeden, waardoor het haar zacht en glanzend in controle blijft. Schudden om de ingrediënten te mengen, spuiten en niet uitspoelen. Dit doet wonderen voor krullend, pluizig of steil haar. Het verstrekt de ongelooflijke glans zonder opbouw van silicones.
Perfect voor gebruik als hulp bij knippen en ideaal voor het ontwarren.