AFFINAGE TECHNIEK

PLATINUM ICE

Is een ammonia-vrije ontkleuringscrème die tot 8 levels opheldering heeft en 100% stofvrij. Deze zachte formule is zowel voor delikaat haar, veilig voor huid en weinig zwelling gedurende de applicatie. Tarwe & Rijst proteïnes beschermen en vermijden schade terwijl guargom met de nodige verzachtende eigenschappen de huid beschermen. Ideaal voor 'on scalp application' of gelijk welke folie techniek, balayage of freehand techniek. Mixing ratio 1+1 or 1+2 voor uitgroei application met alle Affinage Developers en een processing time die actief tot 60 minuten werkzaam is. De ideale ontkleuring voor het moeilijke werk.

ICE CREAM

De meest geavanceerde technologie in ammoniavrije ontkleuringspoeder.

Ice Crème maakt gebruik van de nieuwste technologie en is volledig vrij van ammonia. Deze nieuwe technologie is veel vriendelijker voor het haar, die minder zwelling, porositeit en schade toebrengt en dit terwijl het maximaal 7 tinten kan ophelderen.

Ice Crème is beschikbaar in een lichte appel of munt geur. Ice Crème heeft een verbazingwekkende 'on-the-scalp' (= op de hoofdhuid te gebruiken) formulering. Mengt tot een romige consistente gel en is anders dan normale ontkleuringen. Uiterst gemakkelijke toepassing doordat de crème niet uitdroogt of vlokt tijdens het proces.

Ice Crème heeft een ongelooflijk verhelderend vermogen zelfs met lagere volumes. De efficiëntie van een 3% (10 volume) en 6% (20vol) komt overeen met normale poeders op een 9% (30 vol) en 12% (40vol) met traditionele ontkleuringen.

Deze prestaties, in combinatie met de geavanceerde ammonia vrije formule betekent dat Ice Crème veel vriendelijker is voor het haar. Het haar blijft in een prachtige conditie.

LITE

De stofvrij ontkleuringspoeder met hoge prestaties.

Lite is een hoogwaardige ontkleuringspoeder, geschikt voor alle technieken. De zachte formulering kan tot 7 tinten verheldering geven. Lite bevat 'gehydrolyseerd collageen' om schade te elimineren en de elasticiteit te behouden. De stofvrije formule mengt gemakkelijk tot een romige crème zodat je deze netjes & gemakkelijk kan aanbrengen.

 • Snellere behandeling - bespaart kostbare tijd.
 • Schoon en makkelijk te gebruiken - loopt niet af en vlokt niet.
 • Zacht door de collageen en behoudt de conditie van het haar.
 • Super makkelijk te mengen met zeer weinig geurhinder.
 • Verkrijgbaar in zowel blauw & witte poeder.

ERASER

Je haarkleur hoeft niet altijd hetzelfde te zijn! Met Eraser is dit mogelijk en ook gemakkelijk te doen. Een revolutionaire, niet-blekend kleurverwijderingssysteem voor ongewenste of foute haarkleur. Eraser bespaart uw tijd, uw imago, en het meest belangrijke : het beschermt uw haar. Eraser zal het natuurlijk haar niet verhelderen, waardoor het verwijderen van kleur ook makkelijker is. Eraser is niet schadelijk voor het haar dat al eerder een chemische bewerking heeft gehad.

In tegenstelling tot andere kleurverwijderaars, is de lage pH-formule verzorgend voor het haar en is het haar in een betere conditie zodat een nieuwe kleuringstoepassing onmiddellijk kan.

Eraser geeft je de kracht om de look te creëren voor morgen op vandaag. Simpel, effectief en 100% veilig.

COLOUR REMOVER

Met deze doekjes kan je héél eenvoudig kleur van op de huid verwijderen. Ze zijn zacht voor de huid, ruiken lekker, niet irriterend en hygiënisch. Onmisbaar in het professioneel salon.

QUICK PIG VOORPIGMENTATIE

Instant Pre-Pigmentatie Spray is de snelste manier om vermoeide kleur te revitaliseren.

QuickPig is een instant pigmentatie die corrigeert en revitaliseert voor elke permanente of toon-op-toon haarkleur.

Quickpig is puur te gebruiken op het ontkleurde of afgewassen haarkleuring. Ontworpen voor verhelderd, ontkleurd en poreus haar.

QuickPig egaliseert porositeit voor meer gelijkmatiger, intenser en langere houdbaarheid van de kleuring.

QuickPig is perfect voor de herkleuring, dekking van zeer moeilijk grijs haar en om met gemak terug te kleuren naar donkere tinten.

AFFIRM PERM

AFFIRM is een unieke perm die de beste eigenschappen van een alkalische en zurr permanent combineert. Affirm geeft ongeëvenaarde krulresultaten, zelfs op beschadigd haar, met perfecte elasticiteit.

AFFIRM is een neutrale perm die de haren beschermen met een netwerk van aminozuren.

Aminozuren en cystamine helpen de elasticiteit te geven aan krullen met langdurig behoudt, zelfs op ontkleurde haartypes.

AFFIRM bevat de volgende voordelen:

 • Vaste doorlooptijden van 10 of 15 minuten - geen testkrul dus geen giswerk!
 • Geen ammoniak dus een betere conditie van het haar.
 • Geen thioglycolzuur in sterkten 2 of 3
 • unieke anti-aging. Neutrale pH. Geen hinderlijke geur.
 • Volkomen veilig en betrouwbare perm.

FORM3D© Directional Sculpting System

Creëer veelzijdige looks met een blijvende houdbaarheid 'long-lasting memory'. Dit Directional Sculpting systeem is ontwikkeld om het de haarbeweging te hervormen. FORM3D geeft je de kracht om een stijl te creëren die dag na dag blijft. Geavanceerde Cystamine formule en bamboo extracten verhogen de flexibiliteit, sterkte & conditie.

 • Creëer root lift & volume
 • Verander de haarrichting
 • Brengt textuur met flexibiliteit aan.
 • Relax en straight krullend haar.
 • Blijft 4 tot 6 weken

GENTLE WAVE

De ultra-conditioning permanent.
Gentle Wave is een professionele permanent en neutralisatie geformuleerd met ultra conditioning ingrediënten om de veerkrachtige gezonde krullen te maken die blijven duren. De alkalische wave lotion zorgt voor fijne of grove krultekening en de conditionering neutralisatie voegt een ongelooflijke glans en balans toe. De gestabiliseerde formule garandeert geen verlies in kracht.
De literverpakking maakt het permanenten zuinig.