AFFINAGE, unieke professionele kappersproducten.

Our mission: to use knowledge, research, innovation & technology to create superior, safe, leading edge products that inspire passion & creativity in the salon professional.

Affinage is een wereldwijd sterk groeiende professionele haarverzorgingslijn die zich onderscheid in kwaliteit d.m.v. uitzonderlijke geavanceerde formules. Affinage is de ultieme partner in training en opleiding voor professionele salons.

De Affinage Training Academy gevestigd in Italiƫ en Engeland verstrekken de beste educatie voor kappers op alle niveaus.

Affinage biedt een uitstekende combinatie van hoge kwaliteit en innovatieve producten met eigen ontwikkelingscentrum en de meeste actuele productiesystemen, een duidelijke visie op ontwikkeling, milieu, niet getest op dieren en de pro-actieve en snelle benadering van nieuwe markttendensen.

Affinage werkt inspirerend op de professionele kappers wereldwijd. Tracey Devine, wereldberoemde en multi award-winner in hairdressing en Andrew Barton, creatief directeur voor Harrods Urban Retraet staan garant voor inspirerende seizoentrends van Affinage.